Accident rutier pe DN3 în zona localității Valu lui Traian

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 17 Februarie 2024, pe DN3, în zona localității Valu lui Traian din județul Constanța.

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe Drumul Național 3, la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian, în urma căruia o persoană a fost grav rănită și a fost găsită inconștientă la fața locului. La intervenție au fost mobilizate echipaje de la Detașamentul Fripis pentru operațiuni de descarcerare, precum și o autospecială de stingere, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost găsită inconștientă și este evaluată medical de către echipajul SAJ. Conform ultimului update oferit de către ISU Constanța, victima, în continuare inconștientă, este transportată la spital de către echipajul SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul rutier este ușor îngreunat pe durata intervenției și a cercetărilor desfășurate în urma accidentului. Participanții la trafic sunt sfătuiți să reducă viteza și să urmeze indicațiile poliției pentru a evita întârzierile și pentru a asigura siguranța pe șosea.

Foto: ISU Constanța

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Constanta.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Constanta.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *