Autocar implicat într-un accident în zona Vama Veche

Un autocar a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de vineri, 16 Februarie 2024, pe DN39, în zona Vama Veche.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 17:50, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră au fost alertați cu privire la un accident rutier petrecut pe Drumul Național 39, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, unde au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, și un autocar, condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, care se presupune că circulau în aceeași direcție.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 20 de ani și un minor de 11 ani, pasageri în autoturism, au suferit răni și au primit îngrijiri medicale de urgență.

Conducătorii auto implicați în accident au fost supuși testelor cu aparatul etilotest și cu alte dispozitive de detecție a substanțelor psihoactive, iar rezultatele au fost negative.

În legătură cu acest incident, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile continuă să investigheze cauzele exacte ale accidentului pentru a stabili responsabilitățile și a preveni astfel de evenimente în viitor.

Foto: IGSU

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Constanta.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Constanta.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *