Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 28 August 2023, pe DN39, în zona stațiunii Neptun din județul Constanța.

O coliziune gravă s-a produs astăzi pe DN39 în zona stațiunii Neptun, implicând un microbuz și un autoturism. Autoritățile au intervenit rapid la fața locului, mobilizând resursele necesare pentru acordarea primului ajutor și transportul victimelor la spitalele din zonă.

Potrivit informațiilor furnizate de echipajele de intervenție, accidentul a avut loc în jurul orei 12:00, iar impactul a fost violent, lăsând în urmă un bilanț de 6 victime. Toate persoanele implicate în accident au suferit politraume și sunt conștiente, însă rănile suferite necesită atenție medicală de urgență.

La fața locului au fost mobilizate resurse semnificative pentru gestionarea situației. Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au intervenit cu două ambulanțe de tip C2 și B2, fiind sprijinite de un elicopter medical și o echipă SMURD de tip B. De asemenea, a fost activată și echipa de intervenție ATPVM (Autospecială pentru Victime Multiple), asigurându-se că toate necesitățile medicale sunt îndeplinite în timp util.

Din nefericire, consecințele accidentului au fost serioase, cu un total de 6 persoane afectate de impactul dintre cele două vehicule. Dintre acestea, 4 victime vor fi transportate la spitalul județean pentru îngrijiri medicale suplimentare, în timp ce celelalte 2 vor fi direcționate către spitalul din Mangalia pentru evaluare și tratament.

Cauzele exacte ale accidentului sunt în curs de investigare de către autorități, iar măsurile necesare vor fi luate pentru stabilirea responsabilităților și prevenirea unor astfel de evenimente în viitor.

În situații de urgență precum aceasta, coordonarea eforturilor între serviciile de intervenție este esențială pentru asigurarea siguranței și recuperării rapide a victimelor. Importanța unui răspuns bine organizat și prompt se reflectă în salvarea de vieți și minimizarea impactului evenimentelor rutiere grave.

Foto: Arhiva

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *