Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 16 Septembrie 2023, pe DN6, în apropierea localității Remetea Mare.

La ora 06:30, pe DN6 Timișoara-Lugoj, la kilometrul 545+810 metri, în apropiere de localitatea Remetea Mare din județul Timiș, a avut loc un accident rutier care a perturbat traficul în zonă. Potrivit informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a implicat o autoutilitară și un autoturism.

Din păcate, acest incident a avut consecințe tragice, cu decesul șoferului autoturismului, un bărbat în vârstă de 72 de ani. De asemenea, pasagerul din autoutilitară, un bărbat de 42 de ani, a suferit răni grave și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La momentul în care s-a transmis această informație, traficul rutier se desfășura alternativ, pe un singur sens al drumului, pentru a permite intervenția autorităților și a facilita gestionarea situației. Se estimează că circulația va reveni la normal în aproximativ 45 de minute.

Este important ca șoferii care circulă în zonă să fie conștienți de situație și să respecte indicațiile autorităților rutiere pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic. De asemenea, ne exprimăm profundul regret pentru pierderea de vieți și ne dorim ca astfel de incidente să fie evitate pe viitor prin respectarea regulilor de circulație și prudență sporită la volan.

Update IPJ Timiș: În jurul orei 05:00, un bărbat în vârstă de 30 de ani a condus o autoutilitară pe DN 6 dinspre Remetea Mare înspre Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului, a survenit decesul conducătorului auto, în vârstă de 72 de ani și rănirea unui bărbat,în vârstă de 41 de ani, pasager în autoutilitara care a pătruns pe contrasens.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *