Trafic îngreunat pe DN6 în zona pasajului Remetea Mare

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 28 August 2023, pe DN6, în zona Pasajului Remetea Mare din județul Timiș.

Un accident rutier a avut loc astăzi pe DN6, la kilometrul 541, în zona pasajului Remetea Mare din județul Timiș. Impactul dintre două autoturisme a avut loc în jurul orei 12:00 și a fost cauzat, conform primelor informații, de nepăstrarea distanței regulamentare și de viteza excesivă.

Echipele de intervenție au fost imediat alertate și s-au deplasat la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor și pentru a evalua situația. În urma coliziunii, cele două autoturisme au suferit avarii considerabile, iar traficul pe DN6 a fost perturbat.

În prezent, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale, iar conducătorii auto sunt rugați să manifeste prudență sporită în zonă și să respecte indicațiile echipelor de intervenție. Autoritățile încearcă să faciliteze reluarea traficului la capacitate normală și estimează că acest lucru ar putea avea loc în jurul orei 13:30.

Evenimentele rutiere nefericite, precum cel de astăzi, reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a distanței în trafic. Oricât de familiarizat ești cu drumurile și autovehiculul tău, păstrarea unei viteze responsabile și distanța suficientă între vehicule sunt aspecte esențiale pentru prevenirea accidentelor și pentru asigurarea siguranței tuturor participanților la trafic.

Echipele de intervenție rămân la fața locului pentru a gestiona situația și pentru a facilita reluarea circulației în condiții de siguranță. Conducătorii auto sunt încurajați să evite zona în măsura posibilului și să urmărească actualizările referitoare la starea traficului pe această rută.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *