Accident rutier pe DN67 în localitatea Cocorova

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 18 Februarie 2024, pe DN67, în localitatea Cocorova din județul Mehedinți.

Potrivit ISU Mehedinți, pompierii din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit recent la un accident rutier produs pe DN67, în zona localității Cocorova. Intervenția a fost realizată pentru salvarea victimelor și asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență trei echipaje de pompieri, echipate cu o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere și o autospecială de decarcerare.

Echipajele medicale SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) au evaluat patru victime implicate în accident. Două dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Drobeta Turnu Severin pentru investigații și tratament suplimentar. Conducătorul autoutilitarei implicate în accident a refuzat examinarea și transportul la spital.

Este important de menționat că nu au fost persoane încarcerate în urma accidentului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită în trafic și să respecte regulile de circulație pentru a preveni producerea altor evenimente rutiere.

Foto: ISU Mehedinți

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Mehedinți.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Mehedinți.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *