Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 7 Noiembrie 2023, pe DN67 în localitatea Scoarța din județul Gorj.

Din primele informații, în jurul orei 13:00, un accident rutier a avut loc pe DN67, în localitatea Scoarta, județul Gorj, la kilometrul 100, după ce două autoturisme au intrat în coliziune la intersecția DN67 cu DN67B.

În urma impactului, 3 persoane au fost asistate medical. Acestea au refuzat transportul la spital. Autoritățile au intervenit rapid pentru gestionarea situației. La locul incidentului se află deja forțe de poliție, echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) și o echipă de specialiști de la Drumuri Naționale.

Circulația este afectată, iar momentan se desfășoară pe o singură cale, ceea ce poate duce la întârzieri semnificative pentru șoferii care tranzitează această zonă. Autoritățile estimează că reluarea traficului în condiții normale va avea loc după ora 14:30.

Este important să acordăm atenție siguranței rutiere și să respectăm regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente neplăcute. Pe măsură ce primim informații suplimentare despre acest accident și reluarea traficului, vom furniza actualizări. Până atunci, vă rugăm să fiți prudenți în trafic și să urmați indicațiile autorităților rutiere.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Gorj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Gorj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *