Accident rutier pe DN73 în comuna Țițești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 18 Februarie 2024, pe DN73, în comuna Țițești din județul Argeș.

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe DN73 în comuna Țițești, în care au fost implicate două autoturisme. Incidentul a necesitat intervenția rapidă a echipajelor de urgență.

La locul solicitării, au fost mobilizate patru echipaje medicale, (o ambulanță SMURD și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ). Paramedicii și personalul medical de urgență sunt prezenți pentru a acorda asistență medicală de specialitate și a evalua starea victimelor.

În urma accidentului, patru persoane au suferit leziuni, iar până în prezent două dintre acestea au fost monitorizate și transportate la spital pentru investigații și tratament suplimentar. Printre victime se numără și o femeie în vârstă de aproximativ 48 de ani, pasageră în unul dintre autoturisme, care prezintă traumatisme la cap și la nivelul feței, precum și dureri la membrele inferioare și la membrul superior drept.

Pompierii au fost mobilizați pentru a asigura măsuri specifice de siguranță în zona incidentului până la înlăturarea oricărui pericol. Ei acționează pentru gestionarea situației și pentru prevenirea altor potențiale riscuri.

În contextul producerii acestui accident rutier, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită în trafic și să respecte regulile de circulație. Este important să se adapteze condițiilor de drum și să acorde atenție deosebită siguranței proprii și a celor din jur.

Info Trafic România rămâne la dispoziția participanților la trafic pentru informații actualizate și recomandări privind circulația în zonele afectate de evenimente rutiere.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *