Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 13 Februarie 2024, pe strada prelungirea Craiovei din municipiul Pitești.

Potrivit ISU Argeș, echipajele Detașamentului Pitești au fost alertate cu privire la un incident rutier înregistrat în zona Prelungirea Craiovei, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă, necesitând intervenția specializată a pompierilor și a echipajelor medicale.

Pompierii au mobilizat o autospecială de intervenție echipată corespunzător pentru astfel de situații, asigurându-se că sunt pregătiți să gestioneze orice eventualitate. În plus, a fost trimisă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, asigurându-se că persoanele implicate primesc îngrijiri medicale de urgență în cel mai scurt timp posibil.

În acest context, echipajele de la Detașamentul Pitești demonstrează încă o dată profesionalismul și dedicarea lor în serviciul comunității, intervenind prompt și eficient în situații de urgență pentru a asigura siguranța și protecția cetățenilor.

Traficul rutier este ușor îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

Update ISU Argeș: Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 73 de ani, pasager în autoturism, care a suferit un traumatism la membrul inferior stâng și prezenta atac de panică. În urma evaluării, persoana a refuzat transportul la spital. Pompierii asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *