Accident rutier pe E85 în localitatea Miroslovești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 20 August 2023, pe E85, în localitatea Miroslovești din județul Iași.

O situație de urgență a fost semnalată astăzi pe DN2 E85 în localitatea Miroslovești din județul Iași, în urma unui accident rutier cu o singură mașină implicată.

Conform informațiilor preliminare, vehiculul implicat în accident avea trei pasageri la bord. Din nefericire, două dintre aceste persoane au reușit să se autoevacueze din mașină, în timp ce a treia persoană a rămas blocată în interiorul autoturismului. Din fericire, aceasta este conștientă și capabilă să comunice.

Potrivit ISU Iași, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor a fost trimisă la locul solicitării. Echipajul din cadrul Secției de Pompieri Pașcani, echipat cu tehnică specializată pentru astfel de situații, a fost mobilizat pentru a asigura o intervenție eficientă și sigură.

În plus, un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) s-a deplasat la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale în mod adecvat și pentru a evalua starea persoanelor implicate.

Incidentul rutier din Miroslovesti subliniază importanța pregătirii și intervenției rapide în astfel de situații critice. Echipamentele specializate și profesionalismul echipelor de intervenție joacă un rol vital în asigurarea siguranței participanților la trafic și în acordarea asistenței medicale necesare în cel mai scurt timp posibil.

În astfel de circumstanțe, respectarea regulilor de circulație și adoptarea unei conduceri preventive sunt esențiale pentru a evita astfel de incidente. Acțiunile noastre ca șoferi și ca participanți la trafic pot avea un impact semnificativ asupra securității rutiere și asupra protejării vieților noastre și ale celor din jur.

Update ISU Iași: În urma evaluării medicale toate cele 3 victime vor fi transportate la spital.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *