Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 22 August 2023, ora 21:30, pe DN28, în zona comunei Butea din județul Iași.

Un eveniment rutier a avut loc în această seară pe DN28, în zona comunei Butea din județul Iași, punând traficul în dificultate. Conform informațiilor furnizate de autorități, la kilometrul 10+010 metri, un trailer s-a răsturnat, ducând la căderea utilajului transportat. Incidentul a avut loc într-o curbă la stânga semnalizată corespunzător pentru o viteză de 70 km/h, pe un carosabil uscat.

Din fericire, în urma acestui eveniment, nu au fost înregistrate victime umane. Cu toate acestea, partea carosabilă a suferit daune semnificative, iar scurgeri de ulei și elemente metalice au contribuit la crearea unor condiții periculoase pentru circulație. Ca urmare a acestor circumstanțe, circulația rutieră este îngreunată pe jumătate din carosabil, sub supravegherea atentă a poliției rutiere.

Echipele de intervenție sunt active în zonă pentru a rezolva situația cât mai rapid și eficient posibil. Un utilaj specializat este așteptat pentru a repune trailerul și utilajul transportat pe carosabil. În acest sens, echipa CNAIR din districtul Iași se află deja în drum spre locul accidentului, folosind un unimog echipat cu perie și personal specializat din Iași și Târgu Frumos.

Din păcate, reluarea traficului în condiții normale va dura până după miezul nopții. Estimările autorităților sugerează că traficul va fi restabilit în jurul orei 0:00, odată ce toate măsurile necesare au fost luate pentru a asigura siguranța participanților la trafic și pentru a repune carosabilul în starea inițială.

În fața acestui incident, este esențial ca conducătorii auto să manifeste răbdare și să respecte indicațiile autorităților prezente în zonă. Siguranța reprezintă o prioritate, iar eforturile depuse de echipele de intervenție au ca scop principal restabilirea unei circulații fluide și sigure cât mai curând posibil.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *