Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 11 Septembrie 2023, pe șoseaua Bucium din municipiul Iași.

Un accident de circulație a avut loc în municipiul Iași, pe șoseaua Bucium, în zona Rond. Două autovehicule s-au ciocnit, iar consecințele au fost resimțite nu doar de șoferii implicați, ci și de o victimă care a suferit un atac de panică.

La locul accidentului, autoritățile au intervenit rapid și coordonat. Un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor a fost trimis pentru a gestiona situația. De asemenea, a fost mobilizat un echipaj de prim ajutor calificat. Din partea Serviciului de Ambulanță Județean Iași (SAJ Iași), s-a dispus trimiterea unei ambulanțe pentru a asigura îngrijirea medicală adecvată.

În timp ce detalii suplimentare urmează să fie făcute publice, este important să subliniem necesitatea respectării regulilor de circulație și a conducere responsabile pentru a preveni astfel de evenimente tragice. Incidentele rutiere pot avea consecințe grave pentru toți cei implicați, de aceea este esențial să ne aducem aminte de importanța siguranței pe șosele.

Ne angajăm să vă furnizăm actualizări ulterioare pe măsură ce informațiile devin disponibile. Până atunci, sfătuim toți șoferii să circule cu prudență și responsabilitate pe șoselele din Iași și din întreaga țară.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *