Ambulanță implicată într-un accident rutier în localitatea Nima

O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier în cursul zilei de luni 27 Noiembrie 2023, pe DN 1C, în localitatea Nima.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla a intervenit rapid la un accident rutier survenit astăzi pe DN 1C, în localitatea Nima. La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ de la Spitalul Municipal Dej.

Evenimentul a implicat un autoturism și o ambulanță, aceasta din urmă fiind ieșită în afara părții carosabile. Echipajele de intervenție au acționat prompt pentru evaluarea situației și acordarea primului ajutor.

În urma evaluării, s-a constatat că pacientul care era transportat în ambulanța implicată în accident a fost transferat în ambulanța SAJ, care a sosit la locul incidentului. Echipajele medicale au acționat eficient pentru a asigura siguranța și confortul pacientului în timpul transferului.

Până în acest moment, nu au fost raportate alte persoane care să solicite consult medical în urma accidentului. Autoritățile monitorizează cu atenție situația pentru a interveni în cazul în care apare nevoia de asistență medicală suplimentară.

Este esențial ca șoferii să fie precauți și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de evenimente nedorite. Vom continua să vă ținem la curent cu orice dezvoltare ulterioară a situației. Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră.

Foto: ISU Cluj

IPJ Cluj

Din verificările preliminare s-a constatat că o conducătoare auto de 29 de ani, care se deplasa cu autoturismul din direcția municipiului Dej, în momentul în care s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga, ar fi fost acroșată de o ambulanță SAJ, condusă în aceeași direcție, care transporta un pacient, aflată în efectuarea unei manevre regulamentare de depășire. În urma coliziunii, ambulanța a fost proiectată în șanț.
Nu au fost transportate persoane la spital. Conducătorii auto urmează să fie testați cu aparatul etilotest, revenim cu rezultatele.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *