Argeș -Auto răsturnat DN73 pe raza localității Micești

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 10 noiembrie 2021, ora 16:00 pe DN73, în zona localității Micești din județul Arges.

Din primele informații oferite de IPJ Argeș, polițiștii au fost sesizați ca pe DN73, în zona localității Micești, sens către Câmpulung, un autoturism s-a răsturnat.

Update: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 49 de ani, din Grădiștea, județul Vâlcea, care conducea o autocisterna pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în localitatea Micești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 72 de ani, din Țițești, după care autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă.
În urma accidentului, cele trei persoane din autoturism (conducătorul auto, o femeie și un copil (pasageri în autoturism) au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, va fi întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Foto: Info Trafic Pitești

Vezi mai multe informații din județul Argeș

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Arges

Recomandăm conducătorilor auto

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *