Olt: Trafic rutier în condiții de ceață

În dimineața zilei de luni, 6 Noiembrie 2023, începând cu ora 07:30, sunt semnalate condiții de ceață densă în județele Gorj și Dolj.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Gorj și anumite localități din județele Gorj și Dolj. Atenționarea este valabilă începând cu ora 7:30 și până la ora 9:00.

Zona afectată cuprinde localitățile din zona joasă a județului Gorj, precum și următoarele localități: Târgu Jiu, Motru, Rovinari, Bumbești-Jiu, Târgu Cărbunești, Turceni, Tismana, Bâlteni, Mătăsari, Bălești, Plopșoru, Novaci, Runcu, Crasna, Țânțăreni, Țicleni, Padeș, Drăguțești, Scoarța, Turburea, Aninoasa, Baia de Fier, Peștișani, Crușet, Fărcășești, Negomir, Slivilești, Bengești-Ciocadia, Vladimir, Dănești, Bustuchin, Roșia de Amaradia, Borăscu, Prigoria, Urdari, Văgiulești, Bolboși, Stoina, Logrești, Polovragi, Stejari, Dănciulești, Albeni, Stănești, Bumbești-Pițic, Brănești, Săulești, Drăgotești, Cătunele, Licurici, Căpreni, Telești, Ionești, Berlești, Bălănești, Mușetești, Jupânești, Godinești, Turcinești, Câlnic, Schela, Alimpești, Săcelu, Lelești, Glogova, Hurezani, Bărbătești, Samarinești, Ciuperceni, Arcani, precum și localitățile Țânțăreni, Crușet, Stoina, Stejari și Dănciulești din județul Gorj și Craiova, Filiași, Podari, Brădești, Melinești, Șimnicu de Sus, Bucovăț, Ișalnița, Braloștița, Pielești, Breasta, Goiești, Malu Mare, Robănești, Murgași, Coțofenii din Dos, Scăești, Almăj, Bulzești, Fărcaș, Mischii, Predești, Ghercești, Coțofenii din Față, Cârcea și Tălpaș din județul Dolj.

Se semnalează prezența locală a ceții dense, determinând scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Participanții la trafic sunt sfătuiți să reducă viteza și să conducă cu atenție sporită în aceste condiții de vizibilitate redusă.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, vă recomandăm să fiți atenți la semnalele rutiere și la indicațiile autorităților de circulație. Prudența la volan este esențială în astfel de condiții meteorologice dificile. Rămâneți în siguranță pe șoselele noastre!

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *