Auto răsturnat DN 17C în zona localității Dealul Târgului

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 18 noiembrie 2021, pe DN 17C, în zona localității Dealul Târgului din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU Bistrita, un echipaj de descarcerare și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit pe DN 17C, Dealul Târgului, la un eveniment rutier. O persoana a rămas încarcerată.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat conducătorul auto, de sex feminin, extras din autoturismul răsturnat pe plafon de către un pompier militar care se îndrepta spre unitate. Urma sa intre în tura de serviciu de astăzi.

Ținând cont de faptul că în urma accidentului au rezultat scurgeri de combustibil, după o evaluare preliminară a conducătorului auto, subofițerul ISU BN a procedat la extragerea de urgență a victimei, prin portbagajul autovehiculului, în condiții de siguranță.

Din fericire, femeia nu prezenta mărci traumatice vizibile. A fost evaluata de echipajul de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD și, din fericire, nu s-a impus transportul acesteia la spital.

Vezi mai multe informații din județul Bistrița-Năsăud.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Alătură-te grupului Info Trafic jud. Bistrita-Nasaud.


Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *