Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 18 noiembrie 2021, ora 16:30, pe DJ 151 în zona localităților Lechința și Chirales din județul Bistrita-Năsăud.


Potrivit ISU Bistrita, un accident rutier a avut loc pe DJ 151 în zona localităților Lechita si Chirales, între o cisternă încărcată cu motorină și un autocar de persoane. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Update: În urma accidentului au rezultat 13 victime, din care 2 in stare gravă, iar 11 cu leziuni minore.

La acest moment, se efectuează manevrele de resuscitare si se acordă ingrijiri medicale la fața locului.

Update 2: 17:30 încetarea aplicării Planului Roșu de Intervenție.

Bilanț final: echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 15 persoane, dintre care un bărbat în vârstă de aproximativ 59 de ani în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD fiind nevoit sa ii declare decesul la locul accidentului.

A doua victima în stare grava a fost stabilizata. Prezintă leziuni și traumatisme ca urmare a accidentului. Urmează sa fie evacuată spre UPU SMURD Bistrița.

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical alocat la locul solicitării. Din fericire, nu s-a impus transportul acestora la spital. Li s-a pus la dispoziție alt mijloc de transport pentru a continua deplasarea.

Intervenție ISU Bistrița

Vezi mai multe informații din județul Bistrița-Năsăud.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Bistrita-Nasaud

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *