Autocar intrat într-o terasă pe strada Rotărești din Bascov

Un autocar a pătruns pe o terasă în cursul zilei de marți, 26 Septembrie 2023, pe strada Rotărești din localitatea Bascov.

Într-un incident neobișnuit, un autocar a părăsit partea carosabilă și a intrat pe terasa unei unități de cazare din pitoresca localitate Bascov, Rotărești. Cu toate acestea, vestea bună este că în acest incident norocos nu au fost raportate victime, deoarece autocarul se deplasa fără pasageri în momentul incidentului.

Evenimentul a avut loc în timpul zilei, când traficul era relativ scăzut pe acea rută. Șoferul autocarului a declarat că a pierdut controlul asupra vehiculului într-o curbă și a ajuns în afara drumului, intrând apoi pe terasa unității de cazare. Proprietarii unității de cazare și angajații au fost șocați, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

La scurt timp după producerea incidentului, autoritățile au fost alertate, iar pompierii au intervenit rapid. O autospecială de intervenție a fost trimisă la fața locului pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Aceasta a fost o măsură de precauție, dat fiind că în urma impactului, s-au produs pagube materiale semnificative la terasa unității de cazare.

Eforturile de recuperare și curățare a zonei au început imediat. Autocarul a fost tractat de pe terasă, iar lucrările de reparare a terasei au început. Autoritățile investighează în continuare cauzele exacte ale acestui incident pentru a preveni astfel de evenimente nefericite în viitor.

Este important de subliniat că incidentul s-a încheiat fără victime și fără să fie afectate alte vehicule sau proprietăți în apropiere.

În final, acest incident servește drept memento al necesității de a respecta întotdeauna regulile de siguranță rutieră, indiferent de circumstanțe. Acțiunea rapidă și coordonată a autorităților a contribuit la evitarea oricăror consecințe tragice în această situație.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *