Accident rutier pe DN73 în comuna Stâlpeni

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 21 Septembrie 2023, pe DN73, în comuna Stâlpeni din județul Argeș.

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe DN73, în comuna Stâlpeni. Incidentul a solicitat intervenția promptă a echipajelor de urgență a pompierilor de la Detașamentul Mioveni, care au răspuns imediat pentru a face față situației critice.

Au fost mobilizate și resursele de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ), cu o ambulanță în dotare. Aceste echipe de urgență lucrează coordonat pentru a asigura intervenția promptă și adecvată în situații de accidente rutiere.

În astfel de momente critice, fiecare secundă contează, iar echipajele de urgență fac tot posibilul pentru a oferi asistența medicală necesară victimelor și pentru a limita consecințele tragediei. Stabilirea cauzelor exacte ale accidentului va fi subiectul unei anchete ulterioare, dar prioritatea principală acum este să se acorde îngrijiri medicale și să se gestioneze situația la fața locului.

Conducătorii auto care traversează zona ar trebui să fie pregătiți pentru posibile întârzieri și să coopereze cu autoritățile rutiere pentru a permite intervenția fără obstacole a echipajelor de urgență.

Vom continua să monitorizăm situația și să furnizăm actualizări în timp real cu privire la acest accident rutier în comuna Stâlpeni, DN 73.

Update ISU Argeș: Echipajul medical a identificat și preluat o victimă.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș.

Foto: ISU Argeș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *