Accident rutier pe strada Crinului din Pitești

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 20 Septembrie 2023, pe strada Crinului din municipiul Pitești.

Potrivit ISU Argeș, în municipiul Pitești, pe strada Crinului, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul a necesitat intervenția rapidă a echipelor de salvare.

La fața locului au sosit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție, precum și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean a fost prezent pentru a acorda asistența medicală necesară victimelor.

Accidentele rutiere pot avea consecințe grave, motiv pentru care intervenția promptă a echipelor de salvare este esențială. În acest caz, echipajele au acționat rapid pentru a oferi asistență medicală și pentru a gestiona situația în siguranță.

În prezent, nu avem detalii suplimentare despre starea victimelor sau despre cauza exactă a accidentului. Autoritățile locale și forțele de ordine vor efectua investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui eveniment rutier.

Este important să reamintim tuturor participanților la trafic să fie atenți și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente neplăcute. Siguranța pe șosele trebuie să fie o prioritate pentru toți șoferii.

Update ISU: Pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.
În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Foto: ISU Argeș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *