Eveniment rutier în zona Podul Viilor din Pitești

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, în zona Podul Viilor din municipiul Pitești.

În municipiul Pitești, mai precis în zona Podul Viilor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Situația a necesitat intervenția promptă a autorităților și a echipei de prim-ajutor.

La fața locului, au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești, care au sosit cu o autospecială de intervenție, pregătiți să gestioneze orice situație de urgență. În plus, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat a fost trimisă pentru a oferi asistență medicală de urgență persoanelor implicate în accident.

Detaliile exacte ale accidentului și starea victimelor nu au fost încă divulgate, dar autoritățile lucrează la stabilirea circumstanțelor și la acordarea asistenței necesare. Incidente precum acesta ne amintesc de importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în trafic pentru a preveni astfel de evenimente tragice. Vom furniza actualizări pe măsură ce mai multe informații devin disponibile.

Foto: ISU Argeș

Update ISU: La fața locului a fost prezent și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, pompierii asigurând măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

One thought on “Eveniment rutier în zona Podul Viilor din Pitești”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *