Autoturism intrat în stâlp pe bulevardul 1 Decembrie 1918

Un autoturism a lovit un stâlp în cursul zilei de duminică, 19 Noiembrie 2023, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Buzău.

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Buzău, unde un șofer de 32 ani, ajuns în zona intersecției cu bulevardul Stadionului, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp.

Potrivit IPJ Buzău, pasagerul în vârstă de 27 de ani a suferit răni și a fost transportat la spital cu ambulanța pentru îngrijiri medicale. În paralel, polițiștii au observat că șoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care au efectuat un test alcoolemie. Rezultatul indică o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Datorită acestui incident, șoferul a fost, de asemenea, transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a nivelului de alcoolemie. Mai mult, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere.

În consecință, poliția a inițiat deschiderea unui dosar penal, iar ancheta este în desfășurare pentru a clarifica toate detaliile legate de producerea acestui accident rutier. Autoritățile vor continua cercetările pentru a stabili toate circumstanțele evenimentului.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Buzău.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.
  • să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic!

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Buzău.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *