Foto! Accident rutier la intersecția E85 cu DJ 203K

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 12 Noiembrie 2023, la intersecția E85 cu DJ 203K din județul Buzău.

În apropierea intersecției cu sens giratoriu DJ 203K, traficul pe DN2 E85 este dirijat ca urmare a unui accident rutier între două autovehicule. Din primele date, 3 persoane au fost evaluate medical în urma incidentului.

Evenimentul a constat într-o coliziune între un autoturism care se deplasa dinspre Buzău către Vrancea, condus de un șofer de 51 de ani din Vadu Pașii, și o mașină care circula din sens opus, având la volan un conducător auto de 49 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului, autovehiculul șoferului în vârstă de 51 de ani a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus de o șoferiță de 28 de ani, din Bălăceanu.

Accidentul a rezultat în rănirea unei pasagere de 43 de ani din mașina șoferului de 51 de ani. Aceasta a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile au intervenit la fața locului, iar în cauză se va întocmi dosar penal. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pentru siguranța participanților la trafic, se recomandă respectarea indicațiilor forțelor de ordine și manifestarea de prudență sporită în zona incidentului.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *