Un autoturism s-a răsturnat în afara localității Pietroaia din județul Dolj

Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de duminica, 10 Septembrie 2023, în afara localitatii Pietroaia din județul Dolj.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 606, în afara localității Pietroaia. Evenimentul a avut un impact semnificativ asupra comunității locale și a necesitat intervenția promptă a autorităților.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au efectuat primele investigații. Conform informațiilor disponibile, o tânără în vârstă de 20 de ani, originară din comuna Vela, se afla la volanul unui autoturism pe DJ 606. Într-o curbă la stânga, din motive ce urmează a fi stabilite pe parcursul cercetărilor, șoferița a pierdut controlul asupra direcției de mers, rezultând în răsturnarea autovehiculului în afara părții carosabile.

De menționat că tânăra a fost supusă unui test cu aparatul alcooltest, iar rezultatul acestuia a indicat absența alcoolului în organism.

În urma accidentului, șoferița a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Siguranța și starea ei de sănătate au fost prioritare în acest context.

În ceea ce privește cercetările legate de acest incident rutier, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ei vor continua să investigheze cu atenție toate aspectele pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Evenimentele rutiere pot avea consecințe grave asupra vieților oamenilor și a comunităților, subliniind importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței în trafic. Vom continua să urmărim evoluția acestui caz și să oferim actualizări pe măsură ce mai multe informații devin disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *