Camion răsturnat în zona localității Motoci

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de luni, 11 Septembrie 2023, pe DN 65C, în zona localității Motoci.

Traficul rutier se confruntă cu probleme majore pe DN 65C, traseul Craiova – Bălcești, în afara localității Motoci, județul Dolj. Motivul acestor dificultăți este un incident nefericit în care un camion încărcat cu floarea-soarelui s-a răsturnat pe suprafața de rulare. Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident.

Autoritățile au reacționat prompt, mobilizând echipaje pentru a gestiona situația. Cu toate acestea, din cauza amplorii accidentului și a necesității de a repune camionul pe roți, circulația este blocată pe DN 65C. Pentru a permite intervenția echipelor de salvare și pentru a preveni alte incidente, s-a decis devierea traficului pe rute ocolitoare.

Astfel, șoferii sunt îndrumați să folosească DN 65 și DN 6B ca rute alternative pentru a-și continua călătoria. Se estimează că reluarea traficului pe DN 65C va avea loc după ora 23:00, în funcție de progresul operațiunilor de ridicare a camionului și de curățare a zonei afectate.

Vă încurajăm să urmăriți indicațiile autorităților de trafic pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic. Vom furniza actualizări pe măsură ce situația se dezvoltă și traficul se reia.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Dolj.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Dolj.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *