Pieton accidentat pe Aleea Castanilor din Craiova

Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de miercuri, 20 Septembrie 2023, pe Aleea Castanilor din municipiul Craiova.

În jurul orei 13:15, Biroul Rutier Craiova a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Aleea Castanilor, situată în municipiul Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, o minoră în vârstă de 11 ani, rezidentă în municipiul Craiova, se pare că nu s-a asigurat corespunzător și a traversat strada în mod neregulamentar. Ea a fost acroșată de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, și el din municipiul Craiova.

În urma impactului, minora a suferit răni care au necesitat îngrijiri medicale. Ea a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea tratamentului necesar.

Conducătorul auto implicat în accident a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul acestuia a fost negativ în ceea ce privește consumul de alcool.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment nefericit.

În astfel de situații, este esențial ca toți participanții la trafic să fie conștienți de respectarea regulilor de circulație și a regulilor de traversare a străzii, pentru a evita astfel de incidente regretabile. Vom furniza mai multe informații pe măsură ce ancheta progresează, menținând un ton neutru și informativ în informarea despre acest accident rutier.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *