Autoturism răsturnat pe DJ 177 în zona localității Capu Câmpului

Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de duminică, 27 August 2023, pe DJ 177C, între localitățile Gura Humorului și Capu Câmpului din județul Suceava.

Într-un incident grav petrecut în această seară, autoritățile din Suceava se mobilizează pentru a acționa într-o situație critică care implică un autoturism răsturnat în afara părții carosabile între localitățile Gura Humorului și Capu Câmpului, pe DJ177C.

Operațiune complexă de salvare:

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Gura Humorului s-au mobilizat rapid și au intervenit cu o autospecială specializată pentru descarcerare. În sprijinul lor, două echipe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) s-au deplasat la locul incidentului pentru a acorda îngrijiri medicale.

Situația victimei:

În acest incident nefericit, doar conducătorul autoturismului este implicat. Cu toate acestea, acesta a fost găsit încarcerat și în stare de inconștiență, ceea ce impunea o intervenție rapidă și coordonată.

Eforturile pentru extragere și resuscitare:

Echipajele de salvare și medicii au depus eforturi semnificative pentru a-l extrage pe conducătorul autoturismului din situația dificilă în care se afla. Actualizarea furnizată de ISU Suceava informează că extragerea a fost realizată cu succes. Totuși, starea victimei este critică, astfel că se aplică manevrele de resuscitare în acest moment.

Reacție rapidă și coordonată:

Această situație este un alt exemplu elocvent al pregătirii și reacției rapide a autorităților și echipelor de intervenție în fața evenimentelor critice. Echipamentele și abilitățile lor specializate sunt esențiale pentru gestionarea cu succes a situațiilor de urgență.

Recunoștință și sprijin:

Evenimentele ca acestea subliniază importanța sprijinului și recunoștinței noastre față de munca eroică și dedicată a echipelor de intervenție. Acțiunile lor salvatoare aduc speranță și posibilitate de salvare în momente dificile și reflectă un angajament ferm pentru siguranța și bunăstarea cetățenilor.

Foto: ISU Suceava

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *