4 pietoni accidentați în centrul municipiului Suceava

În cursul zilei de joi, 31 August 2023, 4 pietoni au fost accidentat de un autoturism în centrul municipiului Suceava.

O zi obișnuită s-a transformat brusc într-un moment de îngrijorare și intervenție rapidă în municipiul Suceava, pe Calea Unirii, unde a avut loc un incident rutier deosebit de grav, după ce un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu 4 pietoni, oprindu-se în cele din urmă într-un stâlp din beton.

Evenimentul a declanșat o serie de intervenții coordonate ale echipelor de urgență. Pompierii militari au sosit la fața locului cu o autospecială specializată pentru descarcerare, împreună cu o ambulanță SMURD. De asemenea, sprijinul a venit din partea a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), asigurând că intervenția se desfășoară într-un mod cât mai eficient și coordonat.

Impactul a avut consecințe grave asupra celor implicați. Patru pietoni, toți de sex feminin, au fost acroșați de mașină, alături de conducătoarea auto, o femeie în vârstă de 58 de ani. Între persoanele acroșate se numără doi adulți cu vârste de 19 și 41 de ani, precum și doi minori, în vârstă de 9 și respectiv 15 ani. Toate aceste persoane au avut nevoie de asistență medicală imediată.

Cei implicați în accident sunt conștienți și cooperanți, echipele medicale au acordat îngrijiri medicale pe teren înainte de a-i transporta la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Suceava. De acolo, vor beneficia de investigații medicale suplimentare pentru a se asigura că nicio leziune sau rănire nu a fost neglijată.

Acest incident rutier ne aduce aminte despre fragilitatea vieții și despre importanța conducerii responsabile și atenției sporite în trafic. Este un moment în care comunitatea Suceava se unește în gânduri și rugăciuni pentru recuperarea rapidă și completă a victimelor. De asemenea, această situație subliniază importanța pregătirii și eficienței echipelor de urgență în gestionarea situațiilor critice și acordarea asistenței medicale de urgență în timp util.

Foto: ISU Suceava

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *