Autoturism intrat în stâlp pe DN 29A

Un autoturism a lovit un stâlp în cursul zilei de vineri, 15 Septembrie 2023, pe DN 29A, la ieșire din municipiul Suceava.

Un incident grav a avut loc pe DN 29A, la ieșirea din municipiul Suceava spre Adâncata, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă, implicând două persoane. În urma acestui eveniment, s-a declanșat o intervenție rapidă și coordonată pentru a salva viețile celor afectați.

La fața locului au intervenit prompt pompierii militari de la ISU Suceava, dispunând de o autospecială specializată în descarcerare. Eforturile lor au fost susținute de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Una dintre victime a fost grav implicată în accident și a rămas încastrată în autoturism. Cu profesionalism și celeritate, militarii au reușit să o extragă în condiții de siguranță, punând în aplicare tehnici specializate de salvare.

Ambele persoane implicate în accident, un bărbat și o femeie, se aflau într-o stare de inconștiență la momentul intervenției echipajelor de prim ajutor. Cadrele medicale și paramedicii au inițiat imediat manevrele de resuscitare, încercând să stabilizeze starea acestora.

Este important de subliniat că evenimente precum acesta subliniază necesitatea respectării regulilor de circulație și a prudenței la volan. Siguranța rutieră este responsabilitatea fiecărui șofer, iar respectarea legislației este esențială pentru prevenirea astfel de tragedii.

În continuare, autoritățile vor investiga cauzele exacte ale acestui incident, în încercarea de a înțelege circumstanțele care au condus la el. Între timp, ne reamintim cu toții importanța conducerii preventive și a respectării regulilor de circulație, pentru a evita asemenea evenimente nefericite.

Foto: ISU Suceava

Update ISU: Femeia implicata in accident a fost preluata de un echipaj SAJ si transportata la UPU Suceava.

Din nefericire, in urma manevrelor de resuscitare, barbatul a fost declarat decedat.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *