Accident mortal pe Varianta Ocolitoare Rădăuți

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, pe Varianta Ocolitoare a municipiului Rădăuți din județul Suceava.

În dimineața zilei de azi, la ora 09:00, pe Varianta Ocolitoare a municipiului Rădăuți din județul Suceava, a avut loc un grav accident rutier ce a dus la pierderea unei vieți și la închiderea temporară a circulației. Se estimează că circulația va putea fi reluată după ora 11:30.

Coliziunea a implicat un autoturism și un încărcător frontal de tip „vola”. Din păcate, șoferul autoturismului a pierdut viața în urma impactului. În acest moment, autoritățile au închis circulația pentru a efectua măsurători și investigațiile necesare.

La fața locului, se deplasează un Unimog echipat cu un muncitor specializat în sablarea carosabilului. Acesta va contribui la asigurarea siguranței zonei și la pregătirea terenului pentru reluarea circulației în condiții optime.

Încurajăm toți participanții la trafic să fie răbdători și să urmeze indicațiile autorităților rutiere pentru a evita situații nedorite. Siguranța noastră și a celorlalți participanți la trafic este o prioritate.

Ne angajăm să vă ținem la curent cu toate informațiile importante legate de acest incident rutier și vom oferi actualizări pe măsură ce devin disponibile. Până atunci, vă rugăm să evitați zona afectată și să vă planificați traseul în consecință.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *