Foto! Accident rutier pe DN 29A Suceava - Adâncata

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 19 Septembrie 2023, pe DN 29A Suceava – Adâncata.

Coliziune pe DN 29A între un autotren și un autoturism, la ieșirea din municipiul Suceava, spre Adâncata, a generat o intervenție rapidă a pompierilor militari, inclusiv a unui echipaj de descarcerare, împreună cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Evenimentul a avut drept rezultat o singură victimă, care se afla în autoturism și rămăsese blocată în vehicul în urma coliziunii. Pompierii au intervenit prompt și au reușit să extragă cu succes femeia în vârstă de 25 de ani din autoturism, asigurându-i astfel accesul la îngrijiri medicale imediate.

Victima, conștientă și cooperantă, a fost preluată de către echipajul de la SAJ și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Suceava pentru investigații suplimentare și acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Acest incident subliniază importanța intervenției rapide și coordonate în astfel de situații de urgență, în vederea acordării asistenței medicale prompte victimelor. Siguranța în trafic rămâne o preocupare constantă, iar respectarea regulilor de circulație contribuie la prevenirea unor astfel de incidente nefericite.

Foto: ISU Suceava

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *