Biciclist accidentat mortal pe bulevardul Comercial din Roșiori de Vede

Un biciclist a fost accidentat grav în cursul zilei de duminică, 11 Februarie 2024, pe bulevardul Comercial din municipiul Roșiori de Vede.

Potrivit IPJ Teleorman, un accident rutier grav a avut loc în jurul orei 07:00, pe Bulevardul Comercial din municipiul Roșiori de Vede. Poliția a fost alertată prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la acest incident.

La fața locului, polițiștii Biroului Rutier au intervenit pentru a investiga situația. Din primele constatări, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Roșiori de Vede, autorizat să transporte persoane în regim taxi, a lovit și accidentat un biciclist în vârstă de 54 de ani, din comuna Drăgănești de Vede. Tragicul eveniment s-a soldat cu decesul biciclistului.

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului.

În urma acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări amănunțite pentru a stabili toate cauzele și împrejurările care au condus la producerea tragicului accident. Procesul este coordonat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Teleorman.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Teleorman

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *