Trafic blocat pe DN52 în zona localității Crângu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 30 Ianuarie 2024, ora 17:00, pe DN52, în zona localității Crângu.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN52, între Turnu Măgurele și Crângu, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autocamion.

ISU Teleorman intervine cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers.

Update ISU Teleorman: Din păcate, în urma acestui grav accident rutier, au rezultat cinci victime, dintre care una, de aproximativ 22 de ani, cu leziuni incompatibile cu viața. Celelalte patru persoane, cu vârste cuprinse între 33 și 57 de ani, cu diferite traumatisme la nivelul membrelor inferioare, lombare și toracice, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor și au fost transportate la U.P.U. Alexandria.

Pe timpul acestei intervenții, pompierii au extras din caroseria deformată a autoturismului o personă, conștientă și cooperantă, pe care au predat-o echipajelor medicale. Misiunea salvatorilor a continuat cu asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Foto: ISU Teleorman

Update IPJ Teleorman: Cercetările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele, care s-au deplasat la fața locului, indică ipoteza că șoferul unei autoutilitare, bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Țigănești, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, vehiculul fiind lovit frontal de un autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers, condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Turnu Măgurele.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei și rănirea a trei pasageri din același vehicul, bărbați cu vârste cuprinse între 48 și 56 de ani, domiciliați în județul Teleorman (Țigănești și Izvoarele), precum și rănirea conducătorului autoturismului, toți patru necesitând îngrijiri medicale.

Rezultatul testării cu aparatul etilometru a indicat faptul că bărbatul de 32 de ani, șoferul autoturismului, nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și mecanismului producerii accidentului rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Update ora 19:30 – Trafic reluat!

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *