Camion răsturnat le centura Giurgiu

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de sâmbătă, 16 Septembrie 2023, pe șoseaua de centura a municipiului Giurgiu.

Un incident nefericit a avut loc astăzi pe șoseaua de centura (DN5), la sensul giratoriu de la intrarea în Vama Giurgiu. Un autotren ce transporta carton s-a răsturnat, ducând la scurgeri de carburant pe partea carosabilă. Cu toate acestea, șoferul a scăpat nevătămat.

Imediat ce au primit alerta, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au acționat rapid. Ei au sosit la fața locului cu o autospecială de stingere, pregătiți să gestioneze situația de urgență. Echipaje ale Poliției au fost, de asemenea, prezente pentru a coordona traficul și a asigura siguranța zonei.

Principala preocupare a echipajelor de intervenție a fost gestionarea scurgerilor de carburant și evitarea oricăror riscuri de incendiu. Cu profesionalism și promptitudine, pompierii au reușit să controleze situația, limitând consecințele incidentului.

Este important de subliniat că, în urma acestui accident, traficul rutier pe DN5 a fost afectat temporar. Autoritățile au lucrat în mod eficient pentru a restabili circulația cât mai curând posibil, astfel încât disconfortul cauzat șoferilor să fie minim.

Incidente de acest gen ne reamintesc cât de esențială este pregătirea și promptitudinea echipelor de intervenție în situații de urgență. Pompierii ISU Giurgiu au demonstrat încă o dată dedicarea lor față de protejarea comunității și a mediului înconjurător.

În concluzie, incidentul de pe DN5 la intrarea în Vama Giurgiu a reprezentat o provocare, dar datorită acțiunii rapide a pompierilor și a forțelor de ordine, riscurile au fost gestionate cu succes, iar siguranța publică a fost asigurată.

Foto: ISU Giurgiu

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *