Camion răsturnat pe DN6 în zona Mihăilești

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de vineri, 8 Septembrie 2023, ora 15:55, pe DN6, în zona localității Mihăilești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează cu privire la un incident pe DN6 București-Alexandria, în zona localității Mihăilești din județul Giurgiu. Un autotren s-a răsturnat pe carosabil, iar șoferul a suferit răni, fiind evaluat medical la fața locului.

Circulația rutieră este afectată, desfășurându-se alternativ pe un singur sens. Valorile de trafic sunt în creștere, cu estimarea reluării normale a circulației în următoarele 45-60 de minute.

Autoritățile recomandă șoferilor să abordeze această zonă cu atenție sporită și să respecte indicațiile poliției rutiere pentru a asigura siguranța în trafic. În astfel de situații, este esențial să reducem viteza și să păstrăm o distanță corespunzătoare între vehicule.

La fața locului, echipele de intervenție lucrează la ridicarea autotrenului răsturnat și la curățarea carosabilului pentru a facilita reluarea circulației fără riscuri suplimentare. Actualizări suplimentare vor fi furnizate pe parcursul operațiunilor de intervenție.

În calitate de conducători auto responsabili, ne amintim cu toții că siguranța pe șosele este o responsabilitate comună. Respectarea regulilor de circulație și cooperarea cu autoritățile sunt esențiale pentru prevenirea accidentelor și menținerea fluidității traficului.


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Giurgiu.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Giurgiu.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *