Camion răsturnat pe DN 67D în zona localității Tismana

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de luni, 21 August 2023, pe DN 67D, în zona localității Tismana.

La ora 21:30, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a furnizat informații privind blocarea circulației pe Drumul Național 67D, în zona localității Tismana din județul Gorj, unde un camion care transporta material lemnos s-a răsturnat, determinând oprirea totală a traficului în zonă.

Evenimentul nefericit nu a provocat victime, dar a generat un disconfort semnificativ pentru șoferii aflați în tranzit. Autoritățile au răspuns prompt și au început să gestioneze situația pentru a debloca drumul și a restabili circulația cât mai repede posibil.

În acest moment, se estimează că reluarea circulației va putea fi posibilă după ora 23:00, odată cu finalizarea operațiunilor de îndepărtare a autocamionului răsturnat și a materialelor lemnoase de pe suprafața de rulare.

În situații precum aceasta, siguranța participanților la trafic este prioritară, iar autoritățile sunt pe deplin angajate să asigure că intervenția se desfășoară într-un mod coordonat și eficient. Șoferii sunt sfătuiți să fie răbdători și să urmeze indicațiile polițiștilor și ale lucrătorilor de la fața locului pentru a evita situații periculoase.

Evenimentul de pe DN 67D din Județul Gorj subliniază, încă o dată, importanța prudenței în trafic și necesitatea de a fi pregătit pentru diverse situații neașteptate. Șoferii sunt încurajați să fie atenți la informațiile oferite de autorități și să respecte indicațiile acestora pentru a asigura atât siguranța lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Vom urmări evoluția situației și vom furniza informații actualizate pe măsură ce acestea devin disponibile.

Foto: DRDP Craiova

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *