Camion răsturnat pe E85 la ieșirea din Garoafa

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de miercuri, 21 Februarie 2024, pe E85, la ieșirea din localitatea Garoafa, județul Vrancea.

Potrivit ISU Vrancea, trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Focșani au fost mobilizate pentru a interveni la un eveniment rutier care a avut loc pe DN2 E85, la ieșirea din localitatea Garoafa spre Adjud, unde un camion s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au fost trimise trei echipaje, fiecare echipat cu modulul SMURD și o autospecială de intervenție. Eforturile coordonate ale acestor echipe au fost esențiale pentru gestionarea situației de urgență și pentru acordarea asistenței necesare.

Șoferul camionului este conștient și nu a fost încarcerat în cabină. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) a preluat rapid șoferul pentru a-i acorda asistența medicală de urgență necesară.

Accidentul a avut un impact semnificativ asupra traficului rutier în zonă, generând blocaje temporare și devieri de rută. Autoritățile recomandă conducătorilor auto să fie vigilenți și să urmeze indicațiile echipelor de intervenție pentru a evita situații suplimentare de pericol.

Foto: ISU Vrancea

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Vrancea.

Info Trafic România recomandă conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării direcției de mers.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Vrancea.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *