Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 12 Februarie 2024, pe DN2, la ieșire din municipiul Focșani, județul Vrancea.

În jurul orei 12:00, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a emis o alertă referitoare la circulația îngreunată pe DN2, în zona de ieșire din municipiul Focșani către Adjud, în județul Vrancea. Această perturbare în trafic este consecința unui accident rutier în care au fost implicate două ansambluri rutiere.

În urma coliziunii, o persoană a fost rănită și necesită manevre de extragere din autovehiculul avariat. Cu toate acestea, este important de menționat că persoana rănită este conștientă. Autoritățile sunt mobilizate pentru a gestiona situația în mod eficient și pentru a acorda asistența necesară victimelor.

În prezent, circulația pe DN2 se desfășoară alternativ, fiind dirijată de către forțele de poliție prezente la fața locului. Se estimează că reluarea circulației în condiții normale va avea loc după ora 14:30, însă acest interval de timp poate varia în funcție de evoluția intervenției și a operațiunilor de curățare a drumului.

Încurajăm șoferii care intenționează să utilizeze DN2 în această zonă să fie pregătiți pentru posibile întârzieri și să respecte indicațiile forțelor de ordine pentru a evita incidente suplimentare și pentru a facilita intervenția echipelor de salvare și recuperare.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *