Foto! Accident rutier în zona localității Tălmaciu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 16 Septembrie 2023, pe DN7, în zona localității Tălmaciu.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au intervenit pe DN7, în zona localității Tălmaciu, pentru a gestiona consecințele unui accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Cauza exactă a acestui accident urmează să fie stabilită pe baza cercetărilor în curs.

Cele trei autoturisme erau conduse de către trei șoferi cu vârste cuprinse între 27 și 47 de ani, originari din diverse localități din zonă. Din păcate, în urma impactului, două persoane din mașina condusă de bărbatul din Boița, un bărbat de 52 de ani și o femeie de 50 de ani, ambii din aceeași localitate, au suferit vătămări corporale. Este important să menționăm că traficul rutier în zonă a fost ușor afectat, însă nu se înregistrează în prezent blocaje semnificative.

Polițiștii rutieri desfășoară investigații amănunțite pentru a elucida circumstanțele exacte ale acestui incident și pentru a stabili cine poartă responsabilitatea. În acest context, se recomandă ca șoferii aflați în apropierea zonei să fie atenți la semnalizările și indicațiile autorităților de trafic și să reducă viteza pentru a asigura siguranța în trafic.

Echipa INFOTRAFIC va urmări evoluția situației și va oferi informații actualizate în legătură cu traficul în zona respectivă, astfel încât conducătorii auto să poată lua decizii informate cu privire la deplasările lor. Vă recomandăm să fiți prudenți și să urmăriți sfaturile autorităților pentru a contribui la menținerea siguranței în trafic.

Foto: ISU Sibiu

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *