Foto! Accident rutier pe DN6 în zona localității Gura Văii

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 20 Septembrie 2023, pe DN6, în zona localității Gura Văii din județul Mehedinți.

O zi obișnuită s-a transformat brusc într-un moment tensionat pe DN6, în apropierea localității Gura Văii, atunci când un grav accident rutier a avut loc, punând viața multor oameni în pericol. În această situație critică, ISU Mehedinți a răspuns cu promptitudine și competență.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit imediat, pregătiți să facă față unei situații complexe. La locul accidentului, s-au confruntat cu un autoturism și un microbuz implicate într-o coliziune.

Cu autospeciala de stingere dotată cu modul de prim ajutor și o ambulanță SMURD, pompierii au acționat rapid pentru a evalua și trata victimele. Una dintre acestea, conștientă și în suferință, a primit îngrijiri medicale de urgență și a fost transportată la spital pentru tratament suplimentar.

Pompierii nu s-au limitat la asistența medicală, ci au luat și măsuri decisive pentru a preveni orice risc de incendiu la locul accidentului, asigurând astfel siguranța continuă a celor implicați.

Această intervenție rapidă și eficientă a ISU Mehedinți a demonstrat încă o dată importanța semnificativă a serviciului de urgență în astfel de situații de criză. Echipajele de pompieri și SMURD reprezintă veritabilele eroi ai comunității noastre, intervenind cu curaj și abilitate pentru a salva vieți și a reduce suferința.

În momentele dificile precum acesta, apreciem dedicarea și sacrificiul făcut de acești eroi, care rămân mereu la datorie pentru binele nostru. ISU Mehedinți merită întreaga noastră recunoștință și sprijin pentru serviciul lor esențial în comunitate.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *