Foto! Accident rutier pe strada Hărmanului din Brașov

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 19 Septembrie 2023, pe strada Hărmanului din municipiul Brașov.

ISU Brașov a fost alertat la ora 17:33 cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Brașov, mai exact pe strada Hărmanului. Evenimentul a implicat trei autoturisme și a necesitat o intervenție rapidă a echipajelor de salvare.

În cele trei autoturisme se aflau în total 6 persoane, dintre care una era încarcerată în urma coliziunii. Echipajul specializat în descarcerare a reușit să extragă persoana încarcerată într-o manieră sigură.

Toți ocupanții autoturismelor au fost conștienți și cooperanți cu echipajele de intervenție. Din cei 6 implicați, 3 au necesitat îngrijiri medicale suplimentare, iar aceștia au fost transportați la spital pentru evaluare și tratament.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), dintre care una era echipată cu personal medical, precum și un echipaj SMURD. Acest dispozitiv complex de intervenție a asigurat atât acordarea asistenței medicale victimelor la fața locului, cât și transportul acestora la spital.

În paralel, au fost luate măsuri pentru prevenirea și stingerea incendiilor, garantând astfel siguranța în zona incidentului.

Evenimentele de acest gen ne amintesc de necesitatea atenției și precauției în trafic, subliniind importanța respectării regulilor de circulație pentru a evita astfel de situații nefericite. Siguranța în trafic rămâne o prioritate esențială pentru autorități și pentru toți participanții la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *