Foto! Accident rutier pe DN1 în zona Băile Perșani 3

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, pe DN1, în zona Băile Perșani din județul Brașov.

În urma unei coliziuni între două autovehicule pe DN1, la km 213+400, la intersecția cu DJ 104A, în zona Băile Perșani din județul Brașov, a avut loc un accident rutier recent. Autoritățile au intervenit imediat pentru a gestiona situația și pentru a stabili circumstanțele acestui incident.

La fața locului, echipaje ale Poliției Rutiere s-au deplasat pentru a efectua investigații amănunțite care să dezvăluie cauzele exacte ale accidentului. Prioritatea principală este să se asigure siguranța și sănătatea tuturor persoanelor implicate.

Doi pasageri din cele două autoturisme implicate în accident au fost evaluați medical pentru a se asigura că nu au suferit leziuni grave. Rezultatele testărilor cu aparatul etilotest au indicat că conducătorii auto implicați în incident nu se aflau sub influența alcoolului (rezultat 0).

Circulația în zona afectată se desfășoară cu restricții, iar acestea vor fi menținute până când autoritățile vor finaliza activitățile de cercetare și vor îndepărta vehiculele avariate de pe carosabil. Poliția Brașov îndeamnă conducătorii auto să urmeze cu atenție indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste prudență în conducere pentru a evita astfel de incidente. Vom furniza actualizări pe măsură ce mai multe informații devin disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *