Pieton accidentat pe DN10 în localitatea Prejmer

Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, pe DN10, în interiorul localității Prejmer din județul Brașov.

Accidentul a implicat un autoturism care, din nefericire, a surprins și accidentat un tânăr pieton în vârstă de 19 ani, originar din Prejmer. Victima a fost imediat preluată de către echipele de intervenție și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Starea sa de sănătate este în centrul atenției și sperăm că va fi în siguranță și se va recupera cât mai curând posibil.

Este de menționat că, în urma testului pentru alcoolemie efectuat asupra conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,00 mg/l, ceea ce indică că șoferul nu se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Pe de altă parte, polițiștii continuă să desfășoare cercetări pentru a stabili cu precizie cauzele și împrejurările care au dus la producerea acestui accident regretabil. În consecință, traficul în zonă se desfășoară cu restricții până când ancheta va fi finalizată, asigurând astfel o investigație completă și corectă.

În aceste momente dificile, gândurile noastre sunt alături de tânărul implicat și de familia sa, iar îndemnul nostru rămâne același: să acordăm întotdeauna atenție sporită în trafic și să respectăm cu strictețe regulile de circulație pentru a preveni astfel de evenimente tragice. Vom furniza mai multe informații pe măsură ce devin disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *