Incendiu auto în zona localitatii Vlădila

Un incendiu auto a avut loc în cursul zilei de marți, 29 Septembrie 2023, în zona localitatii Vlădila din județul Olt.

Un incendiu auto a avut loc la intrarea în comuna Vlădila, unde un autoturism a fost cuprins de flăcări, suferind pagube majore, estimându-se că aproximativ 90% din vehicul a fost distrus. Cauza probabilă a acestui incendiu devastator pare să fie un scurtcircuit electric.

Evenimentul a mobilizat prompt echipaje de intervenție, în frunte cu pompierii de la Detașamentul Caracal, care au sosit la fața locului cu o autospecială de stingere. De asemenea, un echipaj de la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) a intervenit pentru a acorda asistență medicală, dată fiind gravitatea situației.

La momentul sosirii echipajelor, autoturismul era cuprins în întregime de flăcări, iar conducătoarea auto, o femeie, se afla în afara mașinii. Din fericire, ea nu prezenta nicio urmă de traumă ca urmare a evenimentului. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală imediată pentru a evalua starea sa de sănătate și pentru a se asigura că nu există răni sau afecțiuni care să necesite transportul la spital.

Este important de menționat că refuzul transportului la spital a fost alegerea femeii, care părea să fie în stare stabilă după evaluarea medicală. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să se efectueze o examinare medicală detaliată în urma unui astfel de incident, pentru a se asigura că nu există leziuni sau afecțiuni ascunse.

Intervenția rapidă a pompierilor și a echipajului SMURD a contribuit la gestionarea eficientă a acestui incident și la asigurarea siguranței participanților. Încurajăm pe toți șoferii să fie precauți și să efectueze verificări periodice ale vehiculelor pentru a preveni astfel de evenimente nefericite.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *