Autocar implicat într-un accident în Recea

Un autocar a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, în localitatea Recea din județul Olt.

Potrivit ISU Olt, un accident rutier grav a avut loc în localitatea Recea, județul Olt, implicând un autocar și o autoutilitară. Evenimentul a fost de o asemenea gravitate încât s-a impus activarea Planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Olt pentru a asigura gestionarea optimă a misiunii de răspuns.

La fața locului, echipele operative au intervenit prompt și eficient pentru a face față situației critice. Misiunea de intervenție a inclus o serie de resurse și personal specializat:

  • O autospecială de stingere a fost mobilizată pentru a gestiona situația și pentru a preveni orice propagare a incendiului.
  • Echipajele au beneficiat și de o autospecială de descarcerare, esențială pentru extragerea victimelor din vehiculele implicate în accident.
  • O autospecială de transport personal și victime multiple a fost pregătită pentru a asigura evacuarea și îngrijirea persoanelor afectate.
  • Nu mai puțin de șapte echipaje SMURD și cinci echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt au fost mobilizate pentru a acorda asistență medicală de urgență victimelor.

Situația la fața locului este în continuă dinamică, iar eforturile continue ale echipelor de intervenție sunt menite să ofere ajutor și să gestioneze eficient această situație de urgență. În astfel de momente dificile, coordonarea și colaborarea strânsă a echipelor de intervenție sunt esențiale pentru a asigura siguranța și bunăstarea persoanelor implicate în accident. Vom continua să urmărim evoluția situației și să aducem actualizări conforme cu informațiile disponibile.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *