Pieton accidentat pe raza localității Cepari

Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de joi, 24 august 2023, pe raza localității Cepari din județul Olt.

Localitatea Cepari din județul Olt a fost locul unui accident rutier nefericit, care a solicitat intervenția imediată a autorităților. În jurul orei 14:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a primit un apel prin numărul de urgență 112, semnalând producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 677.

Echipajele de polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a investiga circumstanțele evenimentului și pentru a asigura gestionarea adecvată a situației.

Din primele verificări, autoritățile au reușit să stabilească că accidentul a implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Cârlogani, județul Olt, și un pieton în vârstă de 30 de ani, din municipiul Slatina. Evenimentul a avut consecințe nefericite pentru pieton, care a suferit răni și a necesitat îngrijiri medicale.

Din fericire, testele efectuate asupra conducătorului auto au arătat rezultate negative atât în ceea ce privește alcoolul, cât și substanțele narcotice, eliminând astfel suspiciunile cu privire la influența acestor factori asupra producției accidentului.

În urma evaluării stării de sănătate a pietonului, acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru îngrijiri medicale suplimentare și investigații de specialitate.

Autoritățile au inițiat cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier. În acest sens, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Investigarea atentă a tuturor detaliilor va ajuta la clarificarea situației și la aducerea la lumină a cauzelor care au dus la producerea acestui nefericit accident.

În concluzie, incidentul din localitatea Cepari aduce în prim-plan importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în trafic, pentru a preveni astfel de incidente și a proteja viața tuturor participanților la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *