Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de duminică, 24 Septembrie 2023, pe DN12, în zona localității Sâncrăieni.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință faptul că pe DN12, în zona dintre localitățile Sâncrăieni și Sânmartin, situată în județul Harghita, s-a produs un incident rutier în care o persoană care a părăsit un autovehicul a fost implicată într-un accident cu un alt vehicul. Din cauza acestui incident, circulația rutieră este momentan blocată.

Autoritățile estimează că reluarea traficului va avea loc în aproximativ 60 de minute, în funcție de evoluția situației și de necesitatea intervenției echipelor de salvare și poliție.

În astfel de situații, este deosebit de important ca șoferii să rămână calmi și să respecte indicațiile autorităților rutiere. Dacă vă aflați în apropierea zonei afectate, vă recomandăm să căutați rute alternative pentru a evita întârzierile și pentru a asigura o circulație cât mai fluidă posibilă în zonă.

Update IPJ Harghita: în jurul orei 11:00, polițiștii harghiteni au fost sesizați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, între localitățile Sânmartin și Sâncrăieni.
Din cercetările preliminare, echipa care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că un bărbat, de 55 de ani, din Sânmartin, în timp ce conducea un autoturism, pe D.E.578, dinspre Sânmartin către Miercurea-Ciuc, din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite la finalul cercetărilor, a surprins și accidentat un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, care se afla pe partea carosabilă în spatele unui autoturism staționat, după care a intrat în coliziune cu acesta.
Din nefericire, bărbatul accidentat a decedat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind zero.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *