Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de luni, 18 Septembrie 2023, pe strada Gorjului din municipiul Sibiu.

Într-un eveniment rutier petrecut pe strada Gorjului din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit pentru a investiga și gestiona o coliziune gravă între o autoutilitară și un pieton – bărbat în vârstă de 83 de ani. Evenimentul a avut loc în timp ce șoferul autoutilitarei efectua o manevră de mers înapoi într-o parcare.

Conducătorul autoutilitarei, un tânăr sibian în vârstă de 22 de ani, nu s-a asigurat corespunzător în timpul manevrei de mers înapoi, iar în consecință, a acroșat bărbatul în vârstă de 83 de ani, care se afla pe partea carosabilă în momentul impactului.

Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, bărbatul în vârstă de 83 de ani a suferit un traumatism cranian și mai multe escoriații în urma accidentului. Cu toate acestea, acesta a fost conștient în momentul preluării de către echipajele de intervenție medicală și a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu pentru evaluare și tratament.

În ceea ce privește circulația rutieră în zonă, incidentul nu a creat probleme semnificative de trafic și fluxul de mașini a rămas normal. Cu toate acestea, este important să se acorde atenție la respectarea regulilor de siguranță și la asigurarea corespunzătoare în timpul manevrelor de parcare și în zonele cu trafic pietonal.

Evenimentele de acest gen ne amintesc cât de esențială este prudența la volan și respectarea regulilor de circulație pentru evitarea accidentelor rutiere. În cazul de față, sperăm ca bărbatul accidentat să se recupereze cu bine și să își revină la sănătate cât mai curând posibil.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *