Un pieton a fost accidentat în cursul zilei de marți, 21 Noiembrie 2023, pe strada Turnu Magurele din municipiul București.

Astăzi, în jurul orei 11:20, Brigada Rutieră a fost alertată prin apelul de urgență 112 cu privire la un accident rutier ce a avut loc pe Strada Turnu Magurele, unde un pieton a fost accidentat mortal.

Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul unui ansamblu rutier, compus dintr-un autotractor și o semiremorcă, în vârstă de 43 de ani, se deplasa pe Strada Turnu Magurele dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către Bd. Metalurgiei. În zona imobilului cu numărul 40, ansamblul rutier a surprins și accidentat un pieton care se angajase în traversare.

Tragicul eveniment s-a soldat cu decesul pietonului, iar autoritățile au fost prompte în gestionarea situației. Conducătorul auto implicat în accident a fost supus unui test cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat zero alcoolemie.

În consecință, traficul rutier este restricționat pe Strada Turnu Magurele, pe banda 1 de circulație, în sensul către Bd. Metalurgiei. Echipele de intervenție sunt la fața locului, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii acestui tragic accident de circulație.

Echipa Info Trafic România va continua să furnizeze informații actualizate privind evoluția situației și să sprijine publicul în navigarea prin traficul afectat. Ne exprimăm profund regretul pentru pierderea de vieți și suntem alături de cei afectați de această tragedie. Siguranța în trafic rămâne o prioritate esențială.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *