În cursul zilei de luni, 25 Septembrie 2023, are loc o acțiune rutieră de prevenire a situațiilor periculoase pe DN 1B.

Potrivit IPJ Prahova, pe DN 1B, mai precis în comuna Bucov, se desfășoară o acțiune coordonată de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare strânsă cu specialiștii de la ISCTR (Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transporturilor Rutiere) și RAR (Registrul Auto Român). Această acțiune are ca scop principal verificarea legalității transportului rutier de mărfuri generale și periculoase.

Într-un efort de a asigura siguranța rutieră și de a preveni situațiile periculoase care pot surveni din cauza transporturilor ilegale sau nesigure, autoritățile au pus în aplicare această acțiune de control riguroasă. Aceasta se desfășoară în conformitate cu legislația în vigoare și are drept scop protejarea vieților oamenilor și a mediului înconjurător.

Printre aspectele verificate în cadrul acestei acțiuni se numără respectarea prevederilor legale privind încărcarea și transportul mărfurilor, starea tehnică a vehiculelor implicate, precum și existența documentelor necesare pentru transportul de mărfuri generale și periculoase. Este esențial ca toate aceste aspecte să fie în conformitate cu reglementările pentru a asigura un mediu rutier sigur și eficient.

În concluzie, acțiunile de acest gen sunt vitale pentru menținerea siguranței și pentru prevenirea incidentelor rutiere. Autoritățile continuă să lucreze în strânsă colaborare pentru a asigura respectarea regulilor și pentru a proteja atât participanții la trafic, cât și mediul înconjurător. Populația este încurajată să coopereze cu aceste eforturi, respectând regulile de circulație și contribuind la un mediu rutier mai sigur pentru toți.

Foto: IPJ Prahova

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *